Redőnyszerelés Újpesten, Budapest 4. kerületében

Üdvözöljük nálunk!

Elromlott a redőnye? Akkor jó helyen jár! Az Árnyvéd Kft. motoros árnyékolók beépítésével, árnyékolástechnikai késztermékek szerelésével, illetve redőnyök javításával foglalkozik.

Redőnyszerelést vállalunk Budapest 4. kerületében, illetve a város többi részein is, mind magánszemélyektől, mind vállalkozásoktól: legyen szó családi házról, panellakásról, irodaházról, lakóparkról, bérházról és egyéb lakó, illetve melléképületről.

Napellenzőink motoros mozgatással is kaphatók. A motor maximálisan a kényelmet, az eleganciát és a biztonságot szolgálja. Motoros napellenzőink rendelhetők rádiós vagy kapcsolós megoldással kiegészítőként szélérzékelővel szerelve.

Napellenzőinket motoros mozgatással is megrendelhetik. A motor a kényelmet, az eleganciát és a biztonságot sugallja. Napellenzőink rendelhetők rádiós vagy kapcsolós megoldással szélérzékelővel kiegészítve. A ponyvákat a világszerte ismert SATTLER cég textíliáival méretre vágjuk. 

Napellenzőinkre 2 év, napellenző-motorjainkra 5 év garanciát biztosítunk! Az áraink tartalmazzák a felmérést, a kiszállítást, a felszerelést, továbbá a garanciát, és ÁFA nélkül értendők!

Weboldalunkon még több információt is találhat a motoros redőnyökről.


Weboldalunk: redony-ajto.hu

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Utolsó darabos kanapék olcsón

Olcsó ülőgarnitúra Budapesten

Igényes Semmelrock kerítés