Detektorbolt.hu: lézerdetektorok nagy választékban

Gyorsan megtérülő befektetés! Vásároljon tőlünk lézer vagy radardetektort!
Nem kell notórius gyorshajtónak lennie, elég csak benéznie egy 30-as táblát 50-nel...
...és már készül is a fotó (+ a csekk)!

Mi a lézeres traffipax lényege?
A lézeres traffipax készülékek úgyszintén a visszaverődés elvével mérik a sebességet, a kibocsátott jelek visszaverődéseit, szóródását és közvetlen találatát is előre tudja jelezni egy ilyen eszköz. Erre azonban akkor van jobb esély, ha kb. 250 méteren kívül vagyunk még, mikor a mérés megkezdődik. A lézersugár nyílásszöge ugyanis egy kúp mentén szélesedik a kezelőtől számítva, azonban rövid távolságon belül még nem lesz elég széles, hogy felérjen a szélvédőre kihelyezett készülékhez. A lézeres bemérés előrejelzésének esélyét nagyban megnövelheti a BLS típusú külső lézerérzékelő! A külső detektor a rendszámhoz rögzítve szinte állandóan beleesik a lézer sugarába, mivel a lézerjelekkel elsődlegesen a rendszámtáblákat célozzák meg, illetve a többszörös érzékelő rendszerének köszönhetően, a messzebbi lézeres mérést is megbízhatóan kimutatja. 
Legális-e a radar és a lézer detektor? Természetesen igen!
A hatályos jogszabályok megengedik ezen eszközök szabad használatát Magyarországon. A tiltásnak amúgy sem lenne értelme, hiszen ezek az eszközök is ugyanazt célozzák meg, mint a traffipaxok: lassítsunk a veszélyes útszakaszokon!

2005 márciusától a kedves partnereinket már nem csak a neten, illetve viszonteladóként szolgáljuk ki, mivel megnyitottuk üzletünket
Budapest XIV. kerületében (Zuglóban), a Szugló utca 96. szám alatt.

Várjuk az üzletükben vagy a weboldalunkon!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Utolsó darabos kanapék olcsón

Olcsó ülőgarnitúra Budapesten

Igényes Semmelrock kerítés