Ez nem tréfa: kanapé féláron!

Új kanapé és ülőgarnitúra vásárlását tervezi? Jó helyen jár! Legyen klasszikus 3-2-1 elrendezésű vagy modern L, esetleg U alakú, nálunk biztosan megtalálja. Figyelem: kanapé féláron!

Az ülőgarnitúráról régebben a klasszikus 3-2-1-es nappali bútor képe ugrott be, mely tartalmazott egy fotelt, egy kétszemélyes és egy háromszemélyes ülőkanapét. Az anyaga lehetett bőr, műbőr, szövet, plüss, esetleg rattan.

Kanapék hatalmas választékban
Kanapék hatalmas választékban
Azt tapasztaljuk, hogy jelenleg az ülőgarnitúra kifejezés alatt sarokgarnitúrát, L alakú vagy U alakú sarokkanapét, esetleg egyenes kanapét ért. Az ágyazható sarok a legkedveltebb, illetve ha ágyneműtartónak is használható, akkor még nagyobb sikerre számíthat a vásárlóknál. Ha a sarokülő garnitúra mind jobbra, mind balra szerelhető, akkor arra is lehetőség adódik, hogy egy esetleges lakásátalakítás vagy költözés során  - az új szempontokat figyelembe véve, egyszerű átszereléssel - más legyen a kanapé állása.

Kanapék sokféle kivitelben, az Ön ízlésére szabva
Kanapék sokféle kivitelben, az Ön ízlésére szabva

Mi nem webáruházként üzemelünk, hanem raktárként: Magyarország legnagyobb kanapé és ülőgarnitúra lerakata, elosztó központja. Úgy véljük, jobb, ha a vevő magának leteszteli a bútort (pl. ráül), mielőtt megvásárolja és hazaviszi, így nem látatlanban rendel. Nem a legolcsóbb kategóriájú áruról, hanem közép-, felső-közép, olykor felső kategóriás ülőgarnitúrákról és kanapékról van szó. Az árak viszont minden esetben alacsonyak ezért arra kérjük Önöket, UTOLJÁRA JÖJJENEK HOZZÁNK, amikor már mindenhol tájékozódtak az árakról. Tippeket is örömmel adunk, nem tartunk a konkurenciától, mert igazából NINCS TAKARGATNIVALÓNK. Megtakarítási okok miatt nincs rá kapacitásunk, hogy egy vevővel át kelljen fésülnünk az ülőgarnitúrák tömkelegét először, majd még egyszer, amikor visszajön, mert a nagy forgalom miatt a kérdéses ülőgarnitúrát nagy eséllyel már a következő nap értékesítjük. Általában ötszáz kanapét tartunk 4000 nm-en...

Kedves vásárlók!
Kellemes böngészést kívánunk az olcsó, outlet ülőgarnitúra kínálatunkban, majd sikeres vásárlást is!

Weboldalunk: kanape.net

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Utolsó darabos kanapék olcsón

Olcsó ülőgarnitúra Budapesten

Igényes Semmelrock kerítés