Redőny javítás és készítés Pátyon

Ha elromlott, cserélné, korszerűsítené vagy éppen motorizáltat szeretne...
... itt az Árny-véd Kft.!

Árnyékolástechnikai építést, szerelést vállalunk Budapesten és vonzáskörzetében, mind magánszemélyektől, mind vállalkozásoktól: legyen szó családi házról, panellakásról, irodaházról, lakóparkról, bérházról és egyéb lakó, illetve melléképületről, azaz pl. redőny javítás és készítés Pátyon. Számunkra kiemelt a partnereink elégedettsége, így amennyiben bennünket választ, megbízható és kifogástalan szolgáltatást kap tőlünk! Kizárólag csak magas minőségű anyagokból gyártott termékeket forgalmazunk, és szigorú követelményrendszert támasztunk a beszállítóinknak. Hogy csak néhányat említsünk az általunk használt márkákból: Smart Home, Satler, Somfy, KY, Umbroll, Atenad, Royaflex, Alukon, Elero. 

Redőny javítás és készítés Pátyon
Redőny javítás és készítés Pátyon

A redőnykapu tökéletesen alkalmazható raktárakban és autómosókban, szervizek, garázsok és társasházi teremgarázsok kapujaként egyaránt. Redőnykapuinkról elmondható, hogy a kapulapot alumínium profilokból építjük, mely a kapunyílás felett elhelyezkedő redőnyszekrény tengelyére tekerődik fel, rendkívül helytakarékos megoldásként. A kaput egyfázisú csőmotorral lehet mozgatni (távirányítással), áramkimaradáskor kézzel is mozdítható marad. A kapulapot felépítő lamellák a redőnyszekrénybe tekerednek fel. A garázskapuba applikálható a biztonsági ablakprofil, illetve a szellőző nyílású lamella is. Kapuink biztonsági feltolásgátlóval szereltek.

Kérjük tekintse meg oldalunkon referenciáinkat. Weboldalunkon még több információt is kaphat a elektromos redőnyökről, motoros napellenzőkről, és a redőny kapukról.

redony-ajto.hu

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Utolsó darabos kanapék olcsón

Olcsó ülőgarnitúra Budapesten

Igényes Semmelrock kerítés