Masterplast TERRAPLAST PLUS S20 dombornyomott lemez

Masterplast TERRAPLAST PLUS S20 dombornyomott lemez mérnöki létesítmények, alagutak kivitelezése során lőttbeton vagy résfal felületére – domborulatokkal a külső héj felé – rögzítve, bennmaradó zsaluzatként és felületi vízelvezető rétegként biztosítja a felmenő, teherhordó vasbeton szerkezet védelmét a talajrétegekből érkező nedvességgel szemben. 




Magas nyomószilárdságának és a 20 mm-es domborulatoknak köszönhetően jelentős mennyiségű víz elvezetésére képes a kivitelezés és az épület teljes élettartamán keresztül. Régi vagy nem megfelelően szigetelt, nedves pince és tartófalak mentén függőlegesen, domborulatokkal a falszerkezet felé beépítve biztosítja azok kiszellőzését. 

Küldetésünk, hogy weboldalunkon kapható termékeinkkel támogatás nyújtsunk vásárlóinkat a nekik megfelelő építőanyagok megtalálásában és megvásárlásában. Rendszeresen meghirdetett akciós ajánlatokkal, naprakész adatbázissal és hatalmas választékkal szolgáljuk ki a kedves vevőinket. Az egyes termékeknél ismertetőkkel, műszaki leírásokkal is segítünk a vevőknek, hogy a lehető legjobb döntést hozhassák meg. 

Weblapunkon igényelt építőanyagok átvehetőek a Kapcsolat menüpontban megadott telephelyeinken (Budapesten vagy Üllőn), illetve ipari mennyiség esetén a budaörsi gyárunkban, azonban ha a kedves megrendelő kéri, a házhoz szállítás is megoldható, igen kedvező áron! Ugyanebben a menüpontban egy form (űrlap) felhasználásával is írhat nekünk, munkatársaink gyorsan válaszolnak minden érdeklődésre, kérdésre.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Utolsó darabos kanapék olcsón

Olcsó ülőgarnitúra Budapesten

Igényes Semmelrock kerítés