Kárpitozott ülőgarnitúrák a Horizont Bútortól

Dombóvár, Dunaújváros, Kaposvár, Komló, Szekszárd. Ezekben a városokban már jelen vagyunk több mint 20 éve. A nálunk található bútorok túlnyomó többsége hazánkban készül, de található nálunk szlovák és lengyel termékek is. 




Üzleteinkben konyhabútor, szekrénysor, elemes bútor, kiegészítő kisbútor, kárpitozott garnitúrák, étkező-garnitúrák, kanapék, ülőgarnitúrák széles választéka megtalálható. Jelmondatunk: „garantált minőség olcsón” A Horizont Bútor ténylegesen olcsón kínálja felső kategóriás bútorait. Nézzen szét a bútoraink között akár itt virtuálisan a honlapunkon, vagy valamelyik Horizont Bútor áruházunkban személyesen. 

Kérdése lenne? Állunk rendelkezésére! Franciaágy, konyhabútor, gardrób, étkező, asztal: Nálunk mindegyiket megtalálja! a weboldalunkon szereplő termékek fotóit árait próbáljuk naprakészen frissíteni, de minden esetben érdeklődjenek az üzleteinkben telefonon! Előnyeink: Próbáljuk a legszélesebb körű tájékoztatást adni a termékeinkről. Kiváló ár-érték arány. Minden féle-fajta bútor megtalálható nálunk. 

Megbízható, szakszerű kiszolgálással várjuk vásárlóinkat. Fizikailag létező boltok. Két évtizedes tapasztalat. A hazai viszonyokat figyelembe véve az ár is fontos tényező, és a minőség is. A bútorgyártás nagyon sokat fejlődött az elmúlt 20 évben, az eljárások is, de az anyagválaszték is bővült.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Utolsó darabos kanapék olcsón

Olcsó ülőgarnitúra Budapesten

Igényes Semmelrock kerítés