Bakonytherm 38 nf tégla vásárlása

A Bakonytherm 38 nf tégla fokozott hőszigetelő-képességgel rendelkező, nagy nyomószilárdságú, 38 cm vastag külső és belső teherhordó falazatok építésére alkalmas falazótégla. A téglák oldalról horonnyal és eresztékkel kapcsolódnak egymáshoz, ezért csökken a habarcsfelhasználás. Elsősorban családi, de társasházak kivitelezésére is ajánlják. 




 Rendszeresen meghirdetett akciós ajánlatokkal, naprakész árukészlettel és óriási választékkal állunk a kedves érdeklődők rendelkezésére. Az egyes termékeknél ismertetőkkel, műszaki leírásokkal is segítünk a vevőknek, hogy a lehető legjobb döntés születhessen meg. Oldalunkon igényelt Bakonytherm 38 nf téglák átvehetőek telephelyünkön: 2225 Üllő, Pesti út 209. 
 Igény esetén a házhoz szállítás is megoldható, pénztárcabarát áron! Ugyanitt egy form (űrlap) kitöltésével is felveheti a kapcsolatot velünk, munkatársaink gyorsan reagálnak minden megkeresésre. Oldalunkon Bakonytherm katalógusok, árjegyzékek is hozzáférhetőek, továbbá hasznos, témába vágó írásokat, tanácsokat is közzéteszünk.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Utolsó darabos kanapék olcsón

Olcsó ülőgarnitúra Budapesten

Igényes Semmelrock kerítés