Cemix nivo sp 0-20 aljzatkiegyenlítő vásárlása

A Cemix Nivo SP 0-20 aljzatkiegyenlítő egy nagyszilárdságú önterülő aljzatkiegyenlítő beltérbe. A Cemix Nivo SP 0-20 aljzatkiegyenlítő alkalmazható közvetlenül a nyers, alapozott betonaljzatra, cement és kalcium-szulfát esztrichre, megtisztított régi cement- ill. kerámialap-burkolatra felületkiegyenlítőként 20 mm rétegvastagságig. A felhordott padlókiegyenlítő réteg nagy szilárdságú, kiszáradás után tetszőleges anyaggal burkolható. 




A nagyszilárdságú önterülő aljzatkiegyenlítő régi és új lakóépületek, középü-letek beltéri beton, cement és kalciumszulfát esztrich aljzatainak kiegyenlítésére alkalmas, valamint alkalmazható kerámialap-burkolatra felületkiegyenlítőként, 0-20 mm vastagságban. Fokozott igénybevételnek (pl. görgős szék) is ellenáll. Az aljzatkiegyenlítőt az építkezés helyszínén keverjük össze vízzel kézi keverőgéppel vagy PFT vakológéppel. A keverést mindaddig végezzük, míg az anyag homogén, csomómentes nem lesz. 

A Cemix Nivo SP 0-20 aljzatkiegyenlítőt vödörből végzett terítéssel hordjuk fel a megfelelően előkészített aljzatra, kilevegőztetését tüskéshengerrel segítjük. 15 mm-nél nagyobb rétegvastagságnál használjunk bedolgozó keretet. Sarkoknál szükség esetén a felületet kőműveskanállal vagy glettvassal kiigazíthatjuk.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Utolsó darabos kanapék olcsón

Olcsó ülőgarnitúra Budapesten

Igényes Semmelrock kerítés