A Velux fénycsatorna előnyei

A Velux fénycsatornák olyan eszközök, amelyekkel a tetőtérbe juttathatunk természetes fényt. A fénycsatorna segítségével a tetőablakon keresztül behatoló napfényt egy speciális csőrendszerrel a belső térbe vezethetjük​. 

A Velux fénycsatorna jó választás lehet, ha tetőtérbe szeretnénk természetes fényt juttatni, mert segít az épület energiahatékonyságának javításában, mivel csökkenti a villamosenergia fogyasztást.



A Velux fénycsatorna jó választás lehet, ha tetőtérbe szeretnénk természetes fényt juttatni, mert segít az épület energiahatékonyságának javításában, mivel csökkenti a villamosenergia fogyasztást. Emellett a fénycsatorna javítja a belső tér minőségét is, és a természetes fény jó hatással van az emberi szervezetre. A VELUX fénycsatornát minden, a ház belsejében fekvő helyiségbe ajánljuk, mely a tetővel közvetlenül nem határos – legyen az tetőteres vagy egyszintes ház, magas- vagy lapostetős. A fürdőszoba, az előszoba, a gardrób, a háztartási helyiség vagy a lépcsőház természetes fényben úszhat akkor is, ha nyílászárók beépítésére nincs lehetőség.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Utolsó darabos kanapék olcsón

Olcsó ülőgarnitúra Budapesten

Igényes Semmelrock kerítés