Weber Webermix pórusbeton falazóhabarcs használata

A Weber Webermix pórusbeton falazóhabarcs egy felhasználásra kész, nagyszilárdságú, vékonyrétegű szárazhabarcs, amelyet pórusbeton falazóelemek (YTONG) falazására használnak. A termék kiválóan alkalmas teherhordó, vázkitöltő és válaszfalak építésére. 

Weber Webermix pórusbeton falazóhabarcs



A pórusbeton falazóhabarcs anyagigénye a falazóelem méretétől és a falazat vastagságától függ. Minden esetben a falazóelem-gyártók ajánlásai az irányadóak. Általában 1 zsák habarcs elegendő egy YTONG falazóelemhez. A falazóhabarcs használata nagyon egyszerű. Először is, a falazóelemeket alaposan tisztítani kell, hogy a habarcs jól tapadhasson. A habarcsot ezután a falazóelemekre kell felvinni, és a falazatot lépésenként építeni. A termék gyorsan köt, így a falazat rögtön elkezdheti betölteni a funkcióját. 

A Weber Webermix pórusbeton falazóhabarcs rendkívül tartós, így hosszú ideig biztosítja a falazat stabilitását. A pórusbeton falazóhabarcs alkalmas minden olyan felületre, ahol pórusbeton falazóelemeket használnak, így ideális választás lehet a lakás, a ház vagy az iroda felújításánál.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Utolsó darabos kanapék olcsón

Olcsó ülőgarnitúra Budapesten

Igényes Semmelrock kerítés