Tondach V11 FusionProtect

A Tondach V11 kerámia tetőcserép igazi dizájntermék, amely elegánsan, de nem hivalkodóan illeszkedik az épület megjelenéséhez. A cserép formatervezési jegye az egyedülálló „V-forma”, amely biztosítja az esővíz optimális elvezetését, valamint elképesztő fényhatást eredményez. A 11-es szám pedig azt jelzi, hogy 1 m2 tetőfelület lefedéséhez 11 darab tetőcserépre van szükség. 

A Tondach V11 kerámia tetőcserép igazi dizájntermék, amely elegánsan, de nem hivalkodóan illeszkedik az épület megjelenéséhez.



A Tondach V11 kerámia tetőcserép 14 hónap alatt az ötlettől a termék gyártásáig valósult meg. A cserép gyártása során kiemelt figyelmet fordítottak a minőségi alapanyagokra és a legmodernebb gyártástechnológiákra. Az új Tondach V11 dizájn kerámia tetőcserép széles választékban elérhető, többféle színben és mintázatban. A cserép felszerelése egyszerű és gyors, ami a háztetők burkolásának idejét rövidíti. A cserép jól bírja az időjárás viszontagságait, és tűzálló. Az új Tondach V11 kerámia tetőcserép az egyik legjobb választás lehet, ha minőségi és időtálló cserepeket keres, valamint ha egyedi és modern dizájnra vágyik.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Utolsó darabos kanapék olcsón

Olcsó ülőgarnitúra Budapesten

Igényes Semmelrock kerítés